Wednesday, September 13, 2006

A piece of...



Marian's work. His art, his spirit. A thing of beauty, an almost religious feeling.

12 comments:

Ionuka said...

asta e cimitirul precrestin? adica piatra aia din spate e de mai mult de 2006 ani acolo?

k. said...

Asta e, da.

tomas40am said...

Am facut blogul asta, in care o sa scriu doar o data, ca sa-i zic Catalinei ca o s-o iubesc tot timpul, si ca vreau ca toata lumea sa stie asta, si ca data viitoare sper sa ma nasc intr-o viata in care sa ma pot dedica pentru drum lung, ei sau oricarei altei femei i-ar putea semana.
O plecaciune, draga mea.

k. said...

Philippe, imi aprind o tigara ca sa imi stapanesc emotia coplesitoare. Si zambesc pierduta si ascult AIR si imi aduc aminte perfect tot.

tomas40am said...

Catalina, catalina
si eu imi aduc aminte perfect tot, dar chiar tot, chiar si lucrurile care acuma nu-mi trec prin cap

Ionuka said...

ioai, m-or podidit lacrimile.

(si aproape am uitat vara lui 1998 cand am scris in nisip philippe maritat-te cu mine)

Anonymous said...

tomas40am si cata, ma simt de parca as citi un mesaj dintr-o sticla aruncata in mare acum multi, multi ani, pe vremea geaninei si a vinului pelin... sorry pentru sentimentalisme, dar chiar asa ma simt...

Anonymous said...

foarte frumos!

Anonymous said...

Ce chestie. Azi m-am gandit, venind de la Mamaia, la tine. Ma gandeam ca acum am atati ani cati aveai tu cand ne-am despartit.

k. said...

Dragii mei ionuka, tomas40am, michi, a_, stingo, marian, o spun in engleza: that has been a wonderful blogging experience.

Anonymous said...

mi am desfoliat 3 straturi de piele si am inceput sa tzacanesc cit se poate de discret, abia auzibil, tastatura. ca nu cumva sa trezesc pe cineva din camera (desi nu e nimeni). acum citeva minute am aterizat din avion.
. cred ca niciodata nu am simtit mai carnal, tribal, incisiv, paralizant, desavirshit, infinit, nemasurabil, metafizic, parafizic, metanoic, paranoic, escatologic, crestin moartea. dupa un miliard de peripetii cu biletul de avion ( piedut si regasit), dupa o factura uriasa de citeva sute de euro (RoyalWindsor Hotel) ( la camera mea cu mini bar cu SENZORI- doar pentur ca eram atit de sensitiv incit am pus mina pe niste obiecte (cum ar fi superbele cutii de ciocolata impachetate) a trebuit sa le si platesc), dupa intoareceri si reintoarecei, verificari si reverificari la tot felul de vami am ajuns in avionul care tremura ca dupa ultimul cutremur si imi picura apa pe miini ACASA (bloc care tremura la fiecare Suzuki mai furioasa de pe Calea Victoriei). acum citeva secunde am vazut poza cu cimitirul si am simtit si mai adinc toate inflectiunile din avion.
ma simt cu un Rezurexit acum, mai ales dupa ce am vazut cite commneturi care gem de viata si starile ei.

razbunarea a fost cruda de dulce. mi am cumparat pretz de citeva zeci buni de euro cele mai pretzioase marci de ciocolata belgiana Wittamer (200 de g), Guylian (4 cutii a cite fiecare 250 g), Godiva (200 g).
bon apettit my little sweet cioran! acum as trage o Hopipola ( "sarind prin baltzi" )si apoi as dormi 2006 ani!

k. said...

Toate ciocolatele enumerate, cu gramaj cu tot. Am crezut la o prima vedere ca-s medicamente sau vitamine.
Nici pe mine nu m-ar deranja sa dorm 2006 ani. Ne-am trezi in 4012.