Friday, October 19, 2007

Ce trist, ce trist

Uneori mi-e atat de greu sa cred ca omul e mai mult decat o suma de pulsiuni, umori, conjuncturi, absolut toate explicabile. Si ca, in consecinta, lumea, prezenta si trecuta, nu e decat suma acestor sume. Si atunci totul devine atat de trist. E 10 fara 5. Cred ca ma culc.

4 comments:

Ionuka said...

devreme...

sa nu te faci om de stiinta. pentru ca asta vei afla.

a_mee said...

draga mea, omul este mult mai mult decat o suma de pulsiuni, umori si conjuncturi, fie ele explicabile ori nu. iar lumea, cu siguranta, e mult, mult mai mult decat suma acestora.
sa nu te faci om de stiinta pentru ca nu esti asa ceva.
fa-te ceva sa poti intelege ceea ce ti-am spus eu mai sus si ceea ce banuiesti tu firav in sinea ta, pentru ca altfel nu ti s-ar parea varianta asta a ta superficiala, atat de trista...

alexedi said...

a_mee.
nu o sa imi cer scuze, pentru ca nu am de ce. inteleg foarte multe lucruri, sa stii. unul din lucrurile pe care le urasc in lumea asta este aroganta 'convertitului'. iti mai poti, oare, analiza sincer motivatiile?
extrem, extrem de arogant bruscul convertit. si periculos.

a_mee said...

alex,
poate trebuia sa-ti ceri, nu scuze, ci iertare, pentru ca judeci ceea ce nu cunosti si asta nu se face, din bun simt, daca nu din altceva.
iar eu imi cer iertare daca a parut "arogant" postul meu. nu asta mi-a fost intentia, deloc.
motivatiile mele imi sunt foarte clare: sunt sanatoasa desi medicii nu inteleg de ce si cum. crezi ca ar trebui sa-mi mai pun intrebari in plus? nu sunt convertita la nimic, sunt mai uimita decat iti poti tu imagina.
imi pare sincer, sincer rau de interpretarea ta pe care nu imi permit sa o clasific. eu incercam sa-i ofert catalinei al carei quest dupa raspunsuri si intelegeri il inteleg, perspectiva mea. daca tu crezi ca e periculoasa, iarasi, nu poate decat sa-mi para rau.