Saturday, November 24, 2007

Happiness

Happiness is only real when shared
Happiness is only real when shared
Happiness is only real when shared

Nu mai trebuie sa spun ca m-a doborat acest film. Pe la sfarsit imi curgeau lacrimile, la fel ca unei batranici de langa mine. Un film de Sean Penn (emoticon cu aplauze). As vrea sa citesc si cartea. Am citit ca e mai documentaristica.



+ un after-party, unde party=film, asa, ca sa ne mai revenim. la festivalul european de film, care a inceput azi, filmul slovac 'Two Syllables Behind', light, fara pretentii (sper), si (VAI, IMI VINE SA SCRIU IN ENGLEZA!) mai ales atmosfera inconfundabila si atat de familiara si de draga de europa de est. and all these cute eastern-european babes..

2 comments:

Anonymous said...

ma bucur mult ca ti-a placut. eu stiam de acest story demult din headway si l-am discutat cu cursantii care toti ziceau ca personajul e nebun. ei... NU e.
in fine. ma mira uneori ca oameni asa pretinsi cu "carte" pot face afirmatii jignitoare la adresa unui om despre care au citit juma de pagina. cea din headway evident.
striva

k. said...

dada, m-am gandit la tine cand am vazut filmul, ca mi-au zis de poveste. as vrea sa vezi filmul.

eu nu stiu ce sa zic despre 'nebunia' personajului. nu sunt specialist, la fel cum banuiesc ca nu sunt nici cursantii tai care au fost de parere ca e nebun. ceea ce se poate spune e ca si-a dus gestul l-a dus la extrem. dar despre toate astea si despre multe altele vom vorbi in curand.