Wednesday, October 11, 2006

Preaplin

Nu stiu daca intelegeti ce inteleg si eu prin preaplin. Preaplin e atunci cand esti fericit ca ai ajuns in camera ta si ai pornit winampul si asculti muzica ta, si cand gasesti in geanta o punga goala de popcorn si iti amintesti ca ai mancat popcornul cand iti era foarte foame si ai avut decenta sa nu arunci punga pe jos, si cand stii ca maine ai foarte foarte mult de lucru si multi oameni te vor enerva cu probleme pe care tu nu le consideri probleme, si cand vezi 'durabila iubire' de ian mc ewan pe masa si te bucuri doar la gandul ca o vei citi, si cand iti aduci aminte de replica 'mori scarbosenie, mori in chinuri' din 'cum mi-am petrecut sfarsitul lumii’, si cand iti imaginezi cum o sa ai o casa a ta, casa-casa, cu pomi si legume in curte, si cand ai o idee clara despre un post dedicat unui vechi prieten, si cand fumezi cu atata placere ca nu se poate descrie, si cand vezi pe flickr prieteni si sunt foarte frumosi, si ca ai ascultat pareri despre teatru si nu ti-au convenit si ai spus-o, si, doamne, toate astea se intampla in nici cinci minute.

4 comments:

alexedi said...

sau cand tocmai ti-ai luat cele mai frumoase casti din lume si descoperi o lume noua de note in laguna aia ca din windows care e de fapt in the beach-ul din mintea ta si totul e atat de frumos si de fericit in clipa ASTA si spui: TODAY!!! THAT RAINSTORM!!!FEEL!!! HAPPY!!!

Ionuka said...

stiu.

te-as trange in brate!

Anonymous said...

STIU ce inteleg si eu prin preaplin. Preaplin e atunci cand esti fericit ca ai ajuns in camera ta si ai pornit winampul si asculti muzica ta, si cand gasesti in geanta o suma de ambalaje si iti amintesti ca ai mancat si ai avut decenta sa nu arunci punga pe jos, si cand stii ca maine ai foarte foarte mult de lucru si multi oameni te vor enerva cu probleme pe care tu nu le consideri probleme, si cand vezi 'durabila iubire' de ian mc ewan tot in geanta si te bucuri doar la gandul ca o vei citi, si cand iti aduci aminte de replica 'mori scarbosenie, mori in chinuri' din 'cum mi-am petrecut sfarsitul lumii’, si cand iti imaginezi cum o sa ai o casa a ta, casa-casa, ( alaltaieri mi am cumparat un "set de sase" pahare superbe si azi un "set de sase" farfurii mari albe) cu pomi si legume in curte, si cand fumezi cu atata placere ca nu se poate descrie, si ca ai ascultat pareri despre teatru si nu ti-au convenit si ai spus-o, si, doamne, toate astea se intampla in nici cinci minute, cit ti am citit postul!

k. said...

minunat