Thursday, October 19, 2006

The Arcade Fire - my love

I-am ascultat si seara si dimineata, si cand eram ocupata cu ceva si cand nu faceam nimic altceva, am ascultat si 'Funeral', care e o capodopera de album, si, de doua zile, primul lor EP, 'The Arcade Fire', le-am recunoscut instantaneu piesa in Six Feet Under. Imi sunt foarte dragi acesti baieti si fete, si nu imi pot imagina ca in aceasta viata nu voi fi la un concert al lor.

P.S. Aceasta fotografie e dintr-un concert in Atlanta.

8 comments:

alexedi said...

adevarat, printre putinii mai vizibili in muribunda scena indie care mai ofera o tresarire de emotie
oricum ai sanse mai mari decat noi sa ii vezi in aceasta viata

Ionuka said...

alex, premite-mi sa te contrazic. Scena indie nu e deloc muribunda. O fi in romania, unde probabil nici nu s-a nascut vreodata, caci bunicul techno nu lasa pe cei tineri sa faca nimic.

alexedi said...

In Romania s-a nascut si a trait foarte putin (vezi colegu Owlspotting). Rectific: ceea ce imi parvine de pe varii canale din exterior. Inflatie de zauri (kinks, feeling, the the the the), toti cu aere de paul weller in tinerete si breton intr-o parte. Am fost putin carmen mezincescu de la re:publik. Adevarat, astia sunt aia mai vizibili si poate de aia nu mai sunt indie. Hmm. In acelasi ton 'surprize', multumesc lui waver pentru MEW. Un vis!
+: am avut mult mai multe surprize placute din zona electronica in ultimul timp. Tu ai un cui, ionuk :))

unda said...

k_t: o, da - ce mult imi plac si mie! imi pare rau ca i-am ratat pe cand erau inca prea putin cunoscuti si cantau in cluburi mici. e intotdeauna mult mai satisfacatoare si mai intima experienta... Insa tare ma bucur ca devin tot mai mari, inseamna ca mai sunt oameni cu gusturi calumea pe lumea asta! (parca vad deja replica 'de gustibus...' la orizont). Mergem impreuna la concert! (da?!?)
Ionuka, ce mo uns la inima comentariul tau! (pana la un punct, caci, dupa cum stii, ascult si Electronica). Si ce ma porneste la discutii subiectul asta, dar ma opresc si poate continui pe blogul meu. (exista protocol de politete in blogosfera?)

alexedi said...

Pe mine ma distruge tripleta Crown of Love/Wake Up/ Haiti

k. said...

oo, alexedi, si cum se inlantuie Haiti si Rebellion (Lies). deci nu se putem opri la tripleta.

k. said...

bunicul techno hihihi.
waver, mergem impreuna la concert, normal. si cu ionuka am stabilit.

k. said...

simt nevoia sa adaug ca primul album tinde sa imi placa chiar mai mult decat capodopera; e mai efervescent, mai putin elaborat, mai exuberant (asta e cuvantul!). si la piesa 'Vampires/Forest Fire' exult.