Friday, October 03, 2008

particulele

s-a intamplat un alt lucru la care visam si e asa cum visam. dj-ul (our king) si mainile sus, oricum eu raman la trance si Amplori, cand corpul si aerul se umplu de melancolie, care e constituita din particule, si uneori particulele au miros (atunci le recunosc), de ex. intesasexunisex, stefan 1999. cand e trance oamenii sunt la fel peste tot, asta voiam sa spun cu particulele, si ca timpul se suprima daca sa poate intelege asa ceva, si spatiul e unul singur fara aici/acolo, we come one.

in alta ordine de idei, a murit Vivi. ea e cainele nostru. oficial era cainele lui Ionuka, oficial, in buletinul ei de caine, o chema Vivi Alma. insa in ultimul an, de cand am plecat, a stat numai cu mama, si mama, desi merge greu, a dus-o la doctor in ultimele saptamani, si nu i-a pasat de bani, numai sa o faca bine. Vivi statea intre mama si manerul de la canapea, si se linistea de indata ce ajungea acolo. mama spunea "aici e locul ei". acum mama imi spune ca ii vine greu sa nu mai lase din ce mananca pe jos, ca sa ia Vivi, si ca nu s-a dezobisnuit sa umble atent prin casa ca nu cumva sa o calce. Mie nu imi vine sa cred ca Vivi nu mai e pentru ca, asta se vede, insusi numele ei indica clar viata. ceea ce pot sa spun e ca Vivi = un caine f.f. bun, cel mai bun, si cred ca a fost si fericita cu noi.

6 comments:

Ionuka said...

nici mie nu imi vine sa cred si tot imi spun a murit vivi - ca sa cred odata. mi-am amintit de buletinul ei albastru si cum i-am pus ziua de nastere 16 Mai ca aia era ziua de nastere a lui Denis Mathieu, si am calculat ca ar putea fi si a lu Vivi. si cum ne gandeam sa ii facem amprenta nazala pentru buletin nu cu cerneala dar cu ciocolata.

ma bucur ca ti-o placut la concert. mi dor de tine, as vrea sa fim impreuna.

de asemenea, mi se pare ciudat ca daca exista rai, probabil vivi nu merge acolo, pentru ca nu e om, desi parca numai nu vorbea.

Anonymous said...

:(

îmi pare rău. dacă mama ta citeşte asta, o îmbrăţişez.

Anonymous said...

ba exista rai si pentru ciini. Doar pentru particule nu exista rai. Ce s-ar face iadul fara ele?

k. said...

ionuka, eu nu stiam sau am uitat faza cu ciocolata. doamne, cate lucruri imi amintesc si eu, de fapt nici macar ceva anume, mai mult ritualuri si her way of laughing.

lektor, daca exista rai si pentru caini si e tot acolo unde e al nostru sau macar aproape, nu ma mai interseaza particulele.

stingo, mama nu citeste blogul. ii transmit.

Unknown said...

ce pacat ca a murit vivi.eu mi-o imaginam neaparat in curtea casei de la minis/covasinz/siria pe care si-o va lua cata.Ca doar cainii traiesc mult.Eu am vazut-o prima pe vivi,dimpreuna cu tantimamalucatasiionuka.Caci eream la meditatii gratuite in ziua aceea....d-na prof.ioana era bucuroasa dar si incurcata de cum sa se poarte cu noul locatar care incepuse sa se vanzoleasca ici colo, amushinand totul.

a_mee said...

:(
cum sa nu fie rai pentru catzei??? absurd! raiul nostru e raiul lor si invers. asa cum casa noastra a fost si alor. si invers.