Wednesday, June 03, 2009

metaparatext

Nu prea mai vad rostul sa scriu aici. Daca nu am o viata interesanta, despre ce sa scriu, daca am o viata interesanta si-asa nu pot sa scriu ca-s o discreta. Daca sunt trista ma tot repet, daca sunt fericita oricum nu stiu sa scriu despre fericire. Daca citesc un blog misto, cum mi s-a intamplat ieri, ma inciudez ca eu de ce nu am asa o viata misto si de ce nu scriu asa misto despre ea. Daca citesc un blog penal, mi se pare inutil sa scrii ca pare ca tot penal iese. Nu mai am chef nici sa ma laud, nici sa ma plang. (How kierkegaardian, no escape whatsoever). Cautarile mele de sine oricum intereseaza pe putini oameni cu care vorbesc in real sau la telefon sau pe messi. Constatari obiective despre lumea obiectiva nu am, si daca eventual am nu vad de ce m-as obosi sa le astern pe yet another blog. Deci nu am niciun motiv sa mai scriu, si totusi nu ma lasa inima sa ma desprind. Asa am fost dintotdeauna, ma despart greu de orice.

As scrie pentru mine, ca un catastif in care prezint procesul maturizarii mele tarzii, if ever :)

In concreto, am fost la tm la Piata Roosevelt si pentru prima data dupa multa timp am vibrat la un spectacol de teatru. Iar in teatru de aici pornim, daca nu vibram e degeaba. Nu stiu ce link sa pun, pun ceva de la tvr, in rest aflu acum ca exista raduafrim.ro, just check.

17 comments:

diddle said...

pana sa dispari definitiv, eu tre sa intreb de la ce vine messi asta?!? de la ym, probabil, dar e o chestie "a la grupul vostru" sau chiar se zice [si] asa? de ce messi si nu mess.
de ceva vreme am vrut sa-mi exprim nedumerirea, dar mi-a fost rusine :">

k. said...

de la prietena noastra oli care a zis messi si asa a ramas. e desigur mess; yahoo messenger.

m said...

eu zic sa nu dispari... poate mai sunt persoane ca mine, care se bucura ca scrii aici, chiar daca mai rar :)

Vlad said...

Cred că toţi ne punem întrebarea asta şi răspunsul nu se află în enumerarea ta.
Eu nu te cunosc personal şi totuşi îmi place mult blogul tău, care e foarte personal. Şi cum nu sunt singurul, răspunsul este: scrii pentru noi. That is the escape.

Acuma, sigur că nu ai nicio obligaţie, afară doar de desprinderea aia dificilă care e probabil mai mult decât inerţie, e tocmai consecinţa răspunsului. Dar dacă dipari, o să ţi se ducă dorul :-)

Alt.L said...

uite, a mai aparut o umbra sa-si exprime anxietatea :)

eu am inceput sa te citesc cam de cand ai scris tu despre cum te-a lovit o vrabie in cap iar vlad a lasat un comentariu bestial si radeam singura in casa (si asa am ajuns sa-l descopar si pe vlad).

dupa cum vezi, noi speram ca o sa te tii (de scris pe blog, adica).

stingo said...

Noi nu prea vorbim pe mesinger, ştii bine, aşa că nu te opri din scris aici, it's not fair. Şi pune poze cu Lolita pe flicher, rogu-te.

Anonymous said...

Apoi eu zic sa nu te opresti, ca spui si nimicurile frumos si ma faci sa le citesc. stii de fapt citindu-te pe tine, stingoo si alexedi parca citesc un roman, e ca o poveste fara sfarsit. de altfel, as paria pe un roman care sa se numeasca nootka.

k. said...

dragii mei, pe mine chiar ma bucura si ma surprinde, recunosc, ca cititi aici. eu aproape nu imi imaginez ca citesc si alti oameni in afara de prietenii mei, desi vad pe stats si desi si eu citesc bloguri de oameni pe care nu ii cunosc. cred ca o sa continui sa scriu, imi e greu sa ma las, cum spuneam. de acum poate o sa redevin mai tvr cultural, sa ma simt utila, mai recomand o carte, pun un link la o piesa muzicala, din astea.

(si da, si eu as vrea sa vad romanul nootka. ecranizat sau sub forma de piesa regizata de afrim)

Ionuka said...

pe mine sa ma joace matzi.

stingoo said...

EU VREAU SĂ ŞTIU CE ROL VA INTERPRETA MAIA MORGENSTERN.

(hehe de fapt cred că ştiu)

k. said...

@ionuka. si pe mine!! ne vom cam bate pe matzi.

@stingoo. meri?

alexedi said...

matzi?

stingo (fără doi "o", pardon) said...

Corect. Eu vreau pe mine să mă joace Cezara Dafinescu. Pe Ştefan, Stela Popescu (să vezi ce mă fute). Pe Norbi, Ileana Stana-Ionescu (opriţi-măăăăăă).

Norbert Andor said...

pai da, iubita, te fut. orice as face, se pare ca nu voi putea iesi in veci din tiparul "Revista". tz-tz-tz!
stefan

k. said...

deci eu as vrea sa il vad pe Matzi jucand cu Cezara, Stela si Ileana.

Anonymous said...

daa, mai scrie, de mult tot mai verific blogul tau :) si astept :)

lektor said...

este f frumos la dvs pe pagina stop va rog sa continuati stop un grup concentrat de admirator stop eof