Sunday, June 10, 2007

E noapte si sunt acasa. Mai sunt 9 ore.

Si azi nu am mai inteles deloc de ce trebuie sa plec. Nu vreau sa plec. Ne simteam asa de bine. Am plans, mi-e frica. E un sfarsit al lumii si inca nu vad nici un inceput al altei lumi. Nu dramatizez, chiar asa e. Si toata iubirea din jurul meu, si toata linistea. Nu inteleg ce m-a apucat. Ma trec fiorii.

13 comments:

Anonymous said...

Eu tot mai sper că n-ai să pleci. Ar fi aşa... un moment Hallmark.

tomas40am said...

tu ai plecat inca inainte sa te fi gandit pragmatic la avioane si la orase. asa ca drum bun, draga mea. si te astept oricand vrei tu. amsterdamul te asteapta oricand vrei tu.

Anonymous said...

e bine ca ai plecat. poti sa te intorci cind vrei. si-mi arati si mie cum ar fi fost daca as fi plecat. m-am gindit toata ziua la tine si nu ma pot stapini sa nu ma gindesc in continuare tot la tine.

Ionuka said...

e asa ciudat sa ma intorc in camera noastra, camera ta, care mai are inca niste creme pe care le foloseai, o geanta agatata, lady speed stick-ul tau... stiu ca nu ai murit, ca si eu am plecat si o sa mai plec de o mie de ori, dar e asa de greu, de sfarsitul unei lumi.

mi-e dor de linistea noastra, in fiecare moment, sora mea.

Anonymous said...

de doua zile nu fac nimic decat sa stau in casa si sa plang, si stiu ca ti-e greu, si si mie mi-e.. si ne-am despartit acum cateva ore, dar deja am atatea sa-ti spun...

fluX said...

eu...... eu....,,,,, eu....te astept cu flori in aeroportul din Canada si cu o coala de A4 pe care scrie stingaci wel.com

k. said...

prietenii mei, dragii mei, mi-e deja atat de dor, poate cineva trebuia pur si simplu sa nu permita asa ceva, ca eu sa plec asa de departe, asa total. parca la philippe am intrevazut o perplexitate in priviri, dar m-am facut ca nu pricep. cred ca nici armstrong (el, nu?) cand a pasit pe luna nu s-a simtit asa de ciudat ca mine in seara asta, aici, in acest oras urias si necunoscut, in hainele de somn atat de familiare. noapte buna.

aa. si avioanele-s super.

alexedi said...

ei, ai plecat. tocmai am baut o bere impreuna la baraka (fuck zero-alcohol policy), dupa o salata superdelicioasa. da acu tre sa ma intorc la birou. ciaau, vorbiim.

Anonymous said...

da. deci de Craciun ne vom revedea cu totii. s-a stabilit la ora 19.53 de catre mine si Ionuka. toata lumea va fi prezenta la arad. atentie, tomas40am! vous y compris!

si ma bucur ca avioanele-s super. poate te faci, pana la urma, stewardesa.

fluX said...

cinva sa il anunte si pe Carpi si pe Pestele Stea.

Bine ati venit la bord!

tomas40am said...

noaptea incepe acolo mai devreme. am aceeasi sigurata acuma cand ma gandesc cat de bine imi pare ca ai plecat, oricat de bizar ar suna asta, si pentru mine bizar. mi-e dor tare de tine, draga mea, asta inseamna de fapt ca stiu ca o sa-ti fie bine.

Diana Adela Martin said...

take care

k. said...

Pestele Stea, doamne, acuma m-am prins. Hegarty, our most beloved.