Sunday, February 08, 2009

Bucuria poate tine loc de orice.

cum mi-a spus nigerianul sambata noaptea pe strada, life is not easy you have to be strong. uneori lucrurile absolut comune spuse la intamplare (the kindness of strangers) au tendinta de a insemna mai mult decat cele indelung gandite. puterea momentului si a semnificatiilor lui posibile.

pentru ca trebuie sa dam semnificatii la ce ni se intampla, sau la ce nu ni se intampla, si ele pot la fel de bine sa vina de pe strazi, de la oameni carora le-ai si uitat numele, asta daca l-ai stiut vreodata.

vineri noaptea a fost minunat, nu am alt cuvant mai bun, cred ca eventual plenitudine. iubire universala, dans, iubire mai putin universala :), un drum spre casa ca la 17 ani, un nume aproape imposibil, si posibilitatea ca toata viata sa fie un drum spre casa, nu exaltat, insa plin de bucurie.

restul nu conteaza (acum). ba da, mai e ceva care conteaza, si anume ca mi s-a facut foarte foarte dor de darius si in mod normal i-as fi trimis un sms cu pisi I miss you like crazy. am dat semnificatii si la asta, si am dezvoltat ideea adineaori intr-o conversatie despre echilibrul perfect seren al distantei dintre doi oameni si a consistentei impecabile a aerului dintre ei.

7 comments:

Anonymous said...

see, i was right:)happy for u!

alexedi said...

"a consistentei impecabile a aerului dintre ei".

alexedi said...

da, si aceste momente. moments of shine. iti darama miliarde de prejudecati uneori. TO BE REAL.

Anonymous said...

cineva spunea azi pe net ca diavolul sta bine ascuns in detalii.
ce bine ar fi ca uneori detaliile sa nu conteze deloc desi altii zic ca civilizatia, rafinamentul rezida in detalii. mai stii pe cine sa crezi zau asa???!!! striva

k. said...

striva, tu ai 3 identitati, ce zici de asta? acuma am putea porni o megadiscutie logica si cu multe divagatii despre subiectul propus de tine, care nu ramai niciodata in pana de subiecte, nu-i asa?

k. said...

aleeeeeeeexedy, Shine, ca sa vezi:
http://www.musictube.nl/youtube/21602/videoclip/De-Toppers-.html
ma scuzi..

k. said...

mona, I still can't believe it.